>

Data politik

EU-Datapolitik

Foretninsbetingelse pr.25/5-2018
Datapolitik, Når du afgiver dit samtykke, accepterer du, at VintripDk Sandgårdsparken 35, 7430 Ikast, e-mail: support@vintrip.dk , telefon: 40206344 er dataansvarlig for de personoplysninger, som vi har om dig i datasystem.
Hvortil det er påkrævet, at VintripDk registrerer personoplysninger om dig til at lave arbejds kartotek.
Foretages der ændringer af VintripDk datapolitik, vil dette blive offentliggjort på tvintrip.dk samt oplyse dig via fakturaen, som du får pr mail eller i post kassen.
Hvilke personoplysninger oplysninger har VintripDk har kun tlf nr. og E-mail. Som du afgiver i forbindelse med brugen af én af min Service.

Hvis VintripDk bliver opmærksom på, at der er åbenlyse fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig – f.eks. fejl i e-mailadresse – vil vi om muligt rette oplysningerne.
Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

VintripDk behandler kun de personoplysninger, som findes nødvendige for, at kunne tilbyde dig den services, som findes hos vintrip.dk.
Dine personoplysninger bruges derudover til efterfølgende, at kunne administrere og vedligeholde din profil. VintripDk anvender ikke dine personoplysninger til andre formål.Hvem modtager dine oplysninger?

Dine data som du har givet mig bliver hos (beskydtet) Hvis nogle skulle spørge så bliver de anvist til den pågældende.
Hvor lagres dine personoplysninger?Personoplysningerne lagres på servere placeret inden for EU og arbejdskartotek som jeg styrer min plan.
VintripDk lagrer kun personoplysninger om dig så længe det findes nødvendigt i forhold til vores sammenarbejds forhold.
Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende efterhånden hvis vores aftale ophører. VintripDk opbevarer dine personoplysninger i højst 5 år, efter du sidst har fået den sidste faktura.

Hvordan beskytter vi personoplysningerne?Jeg har kun tlf nr. og E-mail på mine klienter. de ligger på en server. 
Når i laver accepten i kontak formularen må i godt sende mig de nyeste data. Det kan i se på den forgående faktura.
Yderligere information.

Har du spørgsmål eller kommentarer til VintripDk datapolitik eller til hvordan VintripDk behandler dine personoplysninger, kan du rette skriftlig henvendelse til support@vintrip.dk.
Om VintripDk.Kontakt os Find mig Tordbjørn Albertsen på tlf.nr: 40 206 344 eller vintripDk under Kontaktformularen.

Best Regards

Vintrip Team