>

Omkring firmaet

 

VintripDk er et system vi har udviklet til Vinduespudsere

 

Med 37 års erfaring som vinduespudser, har jeg lade udvikle VintripDk som er et kørsel og fakturerings gennem de sidste 3 år. Målet er at gøre det LET for vinduespudseren i marken, da det er her pengene tjenes, men også let for dem på kontoret.

VintripDk erstatter kartotekskort og gør fakturering til en leg med et klik og med et par klik så er du videre med næste kunde.

Men det kræver en form for tablet i feltet.

For den enkelte virksomhed er der, som standard 1 brugere, men flere brugere kan tilkøbes.I hver virksomhed er det en Admin bruger som har adgang til alt, og giver adgang til brugere. Der er selvfølgelig personlig brugerflade til alle brugere som styres via login #id.

Hver bruger har en kalender til at holde styr på personlige aftaler og kuneder, som også kan deles med kunden både med E-mail og SMS men firmaet skal selv lave en aftale med gatewayapi.com omkring sms ordning som det er forberedte til.

Og der  er også sådan hvis der er noget indput i fæltet "ean og cvr" så sendes der automatisk en elektronisk faktura til den pågældende Instition,  men der skal laves en seperat aftale med sproom.net som er klar til brug.

VintripDk indeholder en brugeropsætnings vejledning , som du kan se når du er logget ind. Men du finder også løbende med dette tegn ? i opsætningen til hjælp.Vejledning findes ved at trykke på bruger navnet i øverste højre hjørne. Der vil løbende komme små vejledningsvideoer.

Løsningen indeholder turadministration og virker sådan, at der er en kalender tilknyttet hver kunde. Og det er muligt at sætte op, så kunderne bliver besøgt med de intervaller, som er aftalt.

VintripDk kan både bruges med og uden økonomiprogram.Der er integrere api med billy.dk´Og e-conomic og Diniro.dk . Det kræver selvfølgelig en aftale med de pågældende operatører.

VintripDk er et system som skal ses og prøves. Jeg har selv brugt det i 18 måneder for at tjekke børnesygdomme, og er vældig begejstret for det.

Tryk på dette link:  https://vintrip.dk/registration for oprette dig.Her skal du udfylde alle felter, og så vil du få en besked via en email når du er oprettet.

Der er mulighed for 1 måneds prøveperiode eller efter nærmere aftale.

Hvis i har nogle gode forslag til noget, så vil jeg kikke på det og eventuelt bruge det.

Vi glæder os til at se jer hos os som brugere.

Best Regards

VintripDK Team.